McKenzie-behandling af smerter i ryg og nakke

Har du smerter i nakken, ryggen eller skulderne? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Aabenraa Fysioterapi & Træning tilbyder vi en effektiv McKenzie-behandling til dig, der har problematikker i forbindelse med ryg, nakke og skulder.

Vi har fire fysioterapeuter på klinikken, der er eksaminerede McKenzie-behandlere, og de er ligeledes ULRUS-uddannede, hvilket betyder, at de kan foretage en udvidet lænderyg-undersøgelse. Du kan derfor være sikker på at få en grundig og sikker behandling hos os. 

Vores klinik er beliggende i Aabenraa.

Hvad er en McKenzie-behandling?

McKenzie-metoden kaldes også for MDT, som er en forkortelse for Mekanisk Diagnostik og Terapi. Det er en internationalt anerkendt tilgang til både undersøgelse og behandling af forskellige ryg- og nakkeproblematikker. Metoden har eksisteret i mere end 30 år og anbefales som førstevalg til netop disse problematikker i mere end 40 forskellige lande.

Metoden tager udgangspunkt i, hvad du selv kan gøre for at komme dine ryg-, nakke- eller skulderproblemer til livs. Derfor bruger vi meget tid på at instruere dig grundigt i, hvordan du f.eks. selv kan forbedre din kropsholdning, da en dårlig eller uhensigtsmæssig holdning, forkerte stå- og siddestillinger samt forkert løfteteknik og lignende i langt de fleste tilfælde er årsagen til smerterne. 

Vores øvelsesinstruktion til dig tager altid udgangspunkt i en konkret undersøgelse af din krop og dine problematikker.

Vi tilbyder også holdtræning

Fokus på hvad du selv kan gøre for at forbedre dine nak- og rygproblematikker er dog ikke det eneste, vi kan tilbyde. Vi tilbyder også holdtræning, hvor vi bl.a. har ryghold på flere forskellige niveauer samt mere diagnosespecifikke hold.

Kontakt os og hør mere om behandlingen eller bestil en tid

Ønsker du at høre mere om vores McKenzie-behandling, eller kunne du tænke dig at bestille en tid hos en af vores fysioterapeuter, hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 74 62 08 22 eller skrive til vores e-mail info@aabenraafysioterapi.dk.​

Aabenraa Fysioterapi & Træning I/S        |       Industrivej 10, 6200 Aabenraa      ​  |        Telefon: 74 62 08 22       E-mail: info@aabenraafysioterapi.dk     |        CVR: 32388876