​Information

Vi har et højt efter- og videreuddannelsesniveau, og vi undersøger og behandler, samt tilbyder træning ud fra den til enhver tid mest veldokumenterede viden indenfor vores fag.

Vi har fokus på arbejdsmiljø. Ikke kun dit, men også vores eget, så vi også på den måde har det bedste udgangspunkt for at hjælpe dig.

Vi tilbyder behandling til alle patientgrupper: speciale 51 patienter, med tilskud fra den offentlige sygesikring, speciale 62 patienter (vederlagsfrie)

Sundhedsforsikringer

Firmaordninger

Tidsbestilling foregår på tlf. 74 62 08 22, bedst i tiden mellem kl. 08:00 og kl. 16:00. Andre forespørgsler kan også rettes til vores e mail. Se under: ”kontakt os”.

Til første aftale bedes du medbringe et lagen og et håndklæde, samt relevante oplysninger fra evt. tidligere undersøgelser. Du skal sætte ca. 30. min. af til den første undersøgelse og behandling. Du bedes møde på klinikken lidt før den aftalte tid.

Ved medlemsskab af "sygeforsikringen danmark": når din indbetaling er registreret på klinikken, indberettes der elektronisk til "sygeforsikringen danmark".​

Samarbejde med blandt andre:

​Pensiondanmark

Tryg

Nordic Netcare

Falck og Falck Healthcare

​samt andre sundhedsforsikringer og behandlingsgarantiforsikringer

Vi har adgangs- og toiletforhold for ganghæmmede og kørestolsbrugere.

Vi udfører sædvanligvis behandlingerne på klinikken; men i de tilfælde, hvor der ligger en lægelig vurdering til grund for det, behandler vi også patienter i deres eget hjem.

Klinikkens fysioterapeuter har hver deres efter/videreuddannelsesforløb, derudover deltager alle i et fortløbende internt uddannelsesforløb, hvor en underviser fra Faggruppen for Muskuloskeletal Fysioterapi underviser og superviserer på klinikken.

Aabenraa Fysioterapi & Træning I/S        |       Industrivej 10, 6200 Aabenraa      ​  |        Telefon: 74 62 08 22       E-mail: info@aabenraafysioterapi.dk     |        CVR: 32388876